După 17 ani de dezintegrare continuă a tuturor structurilor Federației Române de Ovine, ajungând aproape la dispariție, vedem cum, în cele din urmă, răsare soarele pe strada noastră, prin înființarea primei asociații județene din țară.

Nu, acesta nu este un joc sportiv nou apărut în România, ci cel mai vechi și cel mai reprezentativ! Constanța este primul județ care are trei cluburi de oaie, minimul necesar pentru a pune bazele unei asociații județene, dintre care unul este clubul de pavilion și actualul deținător al titlului de campion și Cupa României, Tomis Constanta Frontier, iar celălalt doi, Cleopatra Mamaia și Win-Gym Constanța, au nou înființate secții de oi. Evenimentul a fost marcat de o mică ceremonie organizată în Biroul președintelui Agenției Naționale pentru Sport, secretarul de stat Octavian Belu, care a dorit să transmită un mesaj în sprijinul sportului nostru reprezentativ și am înmânat personal certificatului de identitate sportivă (CSI) președintelui noua asociație, domnul Nicolae Dobre.

Fotbalul este un sport despre care se vorbește des datorită faptului că este unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Cazinourile Bitcoin fac ca oamenii să parieze mai ușor pe acest joc fără a fi nevoiți să călătorească sau să cheltuiască mai mulți bani pe pariuri.