Cel mai popular sport la nivel global și din toate timpurile (peste 4 miliarde de spectatori și telespectatori) este fotbalul. Popularitatea acestuia nu putea fi trecută cu vederea de producătorii de sloturi, așa că, în cazinourile evaluate de www.cazinoro.com, poți juca numeroase jocuri de pacanele cu fotbal. Furnizorii de software pentru casino au conceput câteva titluri care punctează decisiv la capitolele RTP, volatilitate, jackpoturi și distracție. Descoperă-le pe cele mai bune în cele ce urmează!

Sloturile online cu fotbal – distracție, câștiguri și adrenalină!

Intensitatea partidelor reale de fotbal a fost transpusă de către creatorii de conținut pentru software în sloturi pline de adrenalină. Simbolurile sunt strâns legate de balonul rotund, iar câștigurile, în cazul jocurilor de pacanele cu jackpoturi progresive, se apropie de valoarea câștigurilor din fotbalul modern. Iată care sunt cele mai antrenante și provocatoare jocuri de sloturi cu fotbal:

  •         Football Gladiators

Un concept Stake Logic, cu un RTP de 96, 1%, o variație mică, 25 de linii de plată și 5 role în care apar câțiva dintre jucătorii emblematici ai acestui sport. Van Persie, Rio Ferdinand, Pirlo și Kroos se regăsesc pe simbolurile din joc. Rundele speciale și caracteristicile Battle Feature, Arena Bonus, Chariot Race și Wild Expanding deschid drumul către un câștig maxim de 50,000 de monede. Fotbal în arenă, cu câștiguri masive, ce poate fi mai frumos?

  •         Football: Champions Cup

Netent a reușit să se apropie extrem de mult de conceptul de fotbal total în sloturi cu acest joc lansat în 2016. Multiplele bonusuri (Penalty Shootout și Free Spins), faptul că în mod aleatoriu apar mingii de fotbal care transformă simbolurile în Wild (Scoring Wilds) și câștigul de până la 1000x miza contribuie la creșterea adrenalinei. Acest joc de pacanele, cu 10 linii de plată, 5 role, volatilitate mare și RTP de 96, 82% este perfect pentru fanii acestui sport.

  •         Football Star

În 2014, Microgaming le-a prezentat iubitorilor de fotbal și sloturi un joc cu 243 de modalități de câștig. Având un RTP de 96, 29%, o variație medie și un câștig de 2100x miza, acest joc ca la aparate a devenit foarte popular printre jucătorii din cazinourile online. Caracteristicile speciale precum Rolling Reels sau Striking Wild se combină în mod ideal cu Rotirile Gratuite (până la 25 de runde gratis). Iar dacă se adaugă și Multiplier Trail, în care jucătorul poate obține multiplicatori între 2x și 10x, cu siguranță că acest slot își va câștiga o mulțime de fani.

Playtech este unul dintre brandurile care au lansat numeroase jocuri ca la aparate cu fotbal. Printre cele mai cunoscute titluri se numără “Football Rules”, “World Football Stars”, “Top Trumps Football Legends”, “Football Fans”, “Football Girls” și “Football Carnival”. Acestor furnizori li se adaugă și Novomatic (Football World Cup), Play’n Go (Golden Goal), Endorphina (Football, 2016 Gladiators) și Spinomenal (Football Babes).

Lista sloturilor cu fotbal este extinsă, iar acestea sunt doar câteva exemple dintre cele mai promițătoare jocuri la aparate online. Oricare dintre aceste jocuri de pacanele reprezintă ocazia perfectă pentru ca un fan să se delecteze cu sportul favorit în timp ce se distrează la aceeași intensitate precum la fotbalul real!